tisdag 21 december 2010

julstämning

godkväll på er!
förlåt för att jag inte skrivit på länge, jag har saknat er! hoppas ni har saknat mig;) Det är högtryck på jobbet just nu. Så allt annat kommer lite vid sidan av. Men nu jobbar jag på julstämningen. Det konstiga är att den egentligen har infunnit sig länge med tanke på musiken på jobbet och allt julpysslande. Men ändå jobbar jag lite extra på känslan nu.. Den där riktigt mysiga känslan så man blir varm i kroppen och myser bara man tänker jul... Och jag älskar att kolla på Ernst då! Jul med Ernst, kan det bli bättre? Så här sitter jag, dricker Lussete, har laddat upp med alla julklappar som ska paketeras in i fina papper och kollar på just Ernst. Förhoppningsvis hinner jag göra lite fina ljus att ge bort till nära och kära också... vi ses snart igen,

bild från hemmakanalen.se

kram Frida

torsdag 9 december 2010

Farmor är min favorit!

vilken lycka:) idag när jag var på jobbet så kom farmor och farfar upp på stan. Dom hade tagit bussen upp för att spana in nya vågen och så ville Farmor lämna lite som hon bakat, till mig! Om jag blev glad, jag deppade häromdagen för att jag skulle få vara utan saffransbullar hela julen för att det inte finns några goda för gluttisar. Men nu är julen räddad och jag har fått fylla frysen med goda bullar och nybakat bröd. Härlig känsla att få äta lite färsk bröd, annars är det bara fryst bröd som gäller, tyvärr! så ikväll när jag kom hem från gymmet så åt jag gott bröd, koka lusse te och åt saffransbullar. Efteråt har jag suttit och pysslat lite julkort. Därför blev det lite sent... Nu ska jag sova och imorgon laddar jag för shoppingkväll med mamma och syster. Ska bli mys, nattinatti!



 kram Frida

lördag 4 december 2010

ska jag avslöja?

godkväll:)
Jag har suttit och funderat på om jag skulle avslöja mitt sista stämpel köp eftersom planen var att några av årets julkort skulle ha den som tema. Men åh den är fin att jag bara vill dela med mig. Jag visste inte om jag skulle skicka några i år. Har inte riktigt tid att göra julkort, kände jag. Men så dum jag är! Såklart jag ska skicka julkort, det är ju det mysigaste som finns! Jag gillar inte mail eller sms varianten. Kanske som ett komplement men det är faktiskt inte samma grej, vad tycker ni?
bilden på stämpeln kommer från Reprint.se
 Titta vilken underbar stämpel. Med massa härliga julord. Stämpeln heter julmys och det stämmer verkligen in på denna tycker jag. Dom har lyckats få med alla fina stämningsord. Härligt! Så nu blir det pyssel imorgon kväll, ska nog hinna göra en liten ljuslykta också.


nattinatti, kram Frida

onsdag 1 december 2010

mera julmys

Dagen blev i stil med vad jag anade. En skön dag då man får gå upp när man vill, tända ljus och mysa till en lång frukost. För att sen pälsa på sig massa kläder och promenera iväg till Norr floristen, min närmsta blomaffär. Där köpte jag lite flera hyacinter, ett vaxat äpple med frost, lite mossa och ett härligt julljus. Sen gick jag hemåt och plantera och pyssla lite mera. Städade även några skåp som jag verkligen ignorerat och som jag var tvungen att göra. (så ni inte tror att jag bara gör roliga saker;)) Nu har jag tagit fram kamerastativet och provat att fota lite. Är så bra med stativet på kvällen annars är det svårt att få det bra, blir lätt sådär grynigt. Jag tog ner jullådan också, inte för att vi har det så juligt men alltid lika roligt att sitta med lådan i knät och plocka upp alla prylar och se vad man har för nånting. Nu trivs jag verkligen och nu är det bara granen kvar, men den får vänta ett tag...

ser ni den lilla röda tomteburken? det är ett ljus som luktar jul:)

brukar alltid göra i ordning ett fat till köket med lite juliga saker. som senap, glöggkannan och lite tomtar.

ser ni det vackra äpplet. jag var bara tvungen att köpa det!

såhär har vi det i fönstret. det är sig ganska likt och granen har ni ju sett. sen har favorit stjärnan kommit fram som jag fått från farmor och farfar.
 ha en fortsatt mysig kväll...
kram Frida