måndag 24 september 2012

sommarpyssel


hej på er:)

Nu har jag haft världens disciplin och verkligen suttit kvar i skolan och fått endel gjort. Men nu har jag kommit hem och druckit gott te. Resten av veckan har vi bara lektioner inne på Sveavägen i Stockholm så då tänkte gå förbi min favorit tebutik och fylla på. men undra vad det bli fått nått den här gången, vilka är era favoriter? jag dricker ju bara svart, kanske kan jag bli övertygad till nått grönt?

I somras hade jag tänkt pyssla mest hela tiden och jobba såklart. Men det blev inte så mycket som jag tänk, dock hade jag ett super projekt som tog mer tiden än man tror, alltid så! jag, syrran och Simon bestämde att vi såhär ett år efter vi fått USA- resan från mami&papi ville vi tacka. Det blev i form av ett fantastiskt album, fullt av minnen och härliga bilder:) sen fick jag till ett fint halsband till Mamma, så nu blev jag sugen på att pyssla ihop nått innan jag går och lägger mig. här får ni se lite vad jag pyssla med!









självklart avslutar jag med en stor kram och ett GRATTIS till pappa som fyller idag! pratade med honom och familjen förut, så konstigt att inte kunna vara där och fira men vet att han hade massa härliga människor där ikväll!


kram Frida

söndag 16 september 2012

ny lägenhet

När jag kom tillbaka efter en sommaren hemma i Örebro så var det kaos i korridoren som jag bott i så jag tog ett snabbt beslut tillsammans med familjen att flytta. Jag har bara flyttat några hus bort men nu har jag mitt eget krypin, och jag älskar det. Jag tror att det var precis det här jag behövde. Nu har skolan dragit igång på riktigt, direkt utan en chans att andas så vi kör väl på! Vi läser två kurser Corporate Finance (på engelska) och organisation och ledarskap på svenska. ni som känner mig förstår att den sistnämda är min favorit. här får ni ett smak prov på hur jag har det på mina nya 28 kvadrat. Lägenheterna ligger ju på ett gammalt "militär område" så jag älskar husen,  och speciellt de vackra fönstrena! I veckan har vi studiebesök inne i sthlm så då ska jag passa på att köpa lite fler kuddar till min säng som nu får agera både soffa och säng. Har spanat in några favoriter från H&M HOME:)







kram Frida