tisdag 30 oktober 2012

Favoritcafé


Fröken Brogrens veranda 
frokenbrogrens.se




När jag kommer till Örebro och vill fika brukar jag tyvärr glömma detta fantastiskt mysiga café men Mamma har det som en favorit så ibland möts vi där. När jag var där med henne senast så insåg jag att nu måste jag gå hit varje gång jag vill fika på ett inspirerande och avkopplande ställe. Spana in bilder super mysig pastellig miljö och så har dom en liten butik också.
För oss glutenintoleranta har dom bra koll och erbjuder sig att göra mackor, det ger pluspoäng!
Nu åker jag hem i nästan en vecka, ska bli så mysigt och då kanske jag hinner med ett besök, hoppas det! Massvis med roliga saker på agendan, rapporterar senare.
Följ mig på instagram; fmelin om ni vill ha snabbare inspiration från vardagen:)










Var rädda om er, Kram Frida

tisdag 9 oktober 2012

kylskåpet EKAR tomt

Limemarinerade jordgubbar med vanilj eller korv och makaroner?
Tänk om jag hade lyckan att välja! Men gissa vad som fanns i kylskåpet nu när ena tentaperioden är över. En ensam frukostkorv och så lite pasta, MUMS! eller? Nu har jag kikat på halv åtta hos mig, mysigt för då känner man sig liksom inte så ensam, när man får titta in hos andra. Jag älskar att se hur andra har det. Ikväll avslutade dom just med limemarinerade jordgubbar och någon vaniljkesella det såg fantastiskt gott ut. Dom sa att det var bland det godaste dom någonsin ätit i efterättsväg... Kan jag tänka mig! Själv väljer jag på en halvrutten nektarin eller gott och blandat (notera att det bara är dom äckliga gula&svarta kvar). Så precis nu så tog jag beslut om en rask promenad till ICA, nått gott kan man väl få köpa? Så får det bli. Resten av veckan handlar om att ställa om och börja plugga finans, så tittar säkert in här nått!



kram Frida

onsdag 3 oktober 2012

nattinatti

godkväll på er!
Hoppas ni har haft en fin dag, jag pluggar massvis och avslutar dagen med att måla naglarna, snart ska jag krypa ner i sängen, har blivit super fint i min lilla sovhörna, så här har jag det. Nypysslad tavla och massa härliga kuddar:) Sov riktigt gott nu!




kram Frida

måndag 1 oktober 2012

Stockholmsfavoriter

Godmorgon nu är jag strax påväg till skolan för min sista lektion i finans kursen. Men tänkte titta in för att rapportera om helgen:) Mamma och Pappa har varit här så vi var i Stockholm hela lördagen och fika i gamla stan, spanade i massa butiker och handlade blommor på Hötorget. Någon frågade vad jag brukar gå och shoppa fika när jag är i stan så kör en liten checklista över några favoriter som vi stannade till vid den här gången


  • Fika, gamla stan; café under kastanjen. fantastiskt glutenfritt fika!
  • Lunch, Vapiano
  • Zara i sturegallerian 
  • "som johannes" - gamla stan 
  • ljunggrens pappershandel - gamla stan 
  • PUB; de två översta våningarna är fantastiskt bla; R.O.O.M
  • Granit, såklart! 
  • Panduro
Det var några favoriter fån helgen! ha en fin dag!






kram Frida