fredag 30 september 2011

helg!

hej på er:) nu är det äntligen helg. Men det är sånt galet tempo här så känns som att vi bara har måndag och fredag, både på gott och ont... tentorna närmar sig med stormsteg! i helgen kommer mamma och pappa hit, mys! då ska vi spana lite på stan, piffa lite i rummet( dom kommer med en laddning från ikea:)), plugga med pappa, äta god mat och försöka förstå att jag har ett liv också. Simon har skickat med lite grejer som jag saknat bland annat en stämpeldyna, hallå? 1 stämpeldyna det är ju ingenting men en start, måste ju ha nånting här hos mig:) Jag smög precis in till rummet som mamma och pappa ska bo i imorgon och såg att deras rum hade en magnettavla som alla andra har på sitt rum men inte jag, så nu bor den på mitt rum, tills vidare iallfall:) I helgen hoppas jag att vi hittar någon snygg matta jag kan ha på golvet så det blir lite mysigare och så ska mamma få vara smakråd till ett par dödssnygg stövlar som jag inte kan bestämma mig om. Jag var och kolla på dom förra helgen men kunde inte bestämma mig, då sa expediten att jag skulle ta med mig ett smakråd till nästa dag men då sa jag att jag inte hade några smakråd att ta med, hur deppigt är inte det? men nu kommer mamma som en räddande ängel!


Jag har fastnat helt för H&M HOME just nu. Jag tänkte dela med mig av några saker jag är sugen på att köpa, vad tror ni?

super snygg tycker jag men vet inte riktigt vad jag ska ha den till så jag får hitta på nått smart, jag kan tänka mig extra kuddar och sånt eller kanske tidningar...

jag älskar budskapet på den här dörrmattan! och jag kommer verkligen behöva en matta för det blir snart tråkigare väder. den är ligger högt upp men lite tråkig med det "bruna kokosmattegrunden" om ni förstår vad jag menar. 

så snygga helt enkelt:)
alla bilder kommer från H&M, vad tycker ni om produkterna? kanske blir nånting när jag åker in till Sthlm nästa gång. Nästa vecka har vi flera inplanerade möten och event i stan:)!

nattinatti, måste sova snart så jag kan gå upp tidigt och läsa min fantastiska bok(!) Retailing Management kram Frida

1 kommentar:

  1. Vad mysigt att föräldrarna kommer upp i helgen =) Jag tycker du ska köpa stövlarna i vilket fall som helst, kanske mest för att jag själv aldrig hittar några stövlar! Här är det slöhelg vilket jag behöver för jag jobbar/pluggar alldeles för mycket, helt stressad! puss å kram på dig min fina vän <3

    SvaraRadera