fredag 17 februari 2012

hej!

Lovat uppdatera lite om livet, rummet och Norrtälje. (hoppar skolan ingen kul uppdatering!) idag har jag tagit en super lugn morgon ätit frukost med min vän i korridoren och nu kollar jag på "efter tio" och dricker te, en underbar ny sort som min gulliga mamma skickat till mig på posten, rekommenderas varmt: Victoria heter det. Kommit fram till att jag måste ge mig några sådana förmiddagar också. Idag har vi en Retaildag i skolan med intressanta företag och föreläsningar. Så ska snart piffa lite och ge mig iväg. Jag trivs här upp och allt är under kontroll men mycket. Åker med skolan i ett projekt till Holland på onsdag, spännande! rummet börjar kännas lite litet och tråkigt men gör mitt bästa. Lägger inte så mycket pengar på inredning som tidigare såklart men insett att man kan inreda med snygga skolgrejer och då är det ju helt okej att shoppa... eller hur?

 Ni vet ju inte hur min anslagstavla såg ut innan men den var maxad med massa kort, lappar och grejer. och det gjorde hela rummet så rörigt att jag tog ner allt och satte upp bara några utvalda kort som jag blir inspirerad av. (prickigtejp från Lagerhaus) Två underbara uppmuntran-kort från mamma och pappa, ett från Ikea och det sista reklam kort från House doctor. jag har massvis med sådana från H.D de är underbara och passar mig perfekt.
Längesen jag gjorde ljus, pratade med mamma imorse och då lovade vi varandra att när jag kommer hem i påsk ska vi ta en dag till kort och ljus pyssel, längtar! jag behöva lite ny input som inte handlar om nationalekonomi, indifferanskurvor och budgetlinjer... mina snygga sudd (får man inte sudda med;)) kommer från lagerhaus.

Lovar inga uppdateringar men nu har jag hitta min sladd och kan mitt lösenord så är lite mer lovande nu. var rädda om er,
kram LillaF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar