måndag 24 september 2012

sommarpyssel


hej på er:)

Nu har jag haft världens disciplin och verkligen suttit kvar i skolan och fått endel gjort. Men nu har jag kommit hem och druckit gott te. Resten av veckan har vi bara lektioner inne på Sveavägen i Stockholm så då tänkte gå förbi min favorit tebutik och fylla på. men undra vad det bli fått nått den här gången, vilka är era favoriter? jag dricker ju bara svart, kanske kan jag bli övertygad till nått grönt?

I somras hade jag tänkt pyssla mest hela tiden och jobba såklart. Men det blev inte så mycket som jag tänk, dock hade jag ett super projekt som tog mer tiden än man tror, alltid så! jag, syrran och Simon bestämde att vi såhär ett år efter vi fått USA- resan från mami&papi ville vi tacka. Det blev i form av ett fantastiskt album, fullt av minnen och härliga bilder:) sen fick jag till ett fint halsband till Mamma, så nu blev jag sugen på att pyssla ihop nått innan jag går och lägger mig. här får ni se lite vad jag pyssla med!

självklart avslutar jag med en stor kram och ett GRATTIS till pappa som fyller idag! pratade med honom och familjen förut, så konstigt att inte kunna vara där och fira men vet att han hade massa härliga människor där ikväll!


kram Frida

2 kommentarer:

  1. Åh, Frida jag vill pyssla med dig! Skitsnygga halsband! Är det en stämpel jag skymtar där i bakgrunden "handgjort av"? Jag har funderat på att göra en egen stämpel att signera kort och sånt med, vet ett ställe som gör stämplar om man lämnar in bilden för tryck =) kram

    SvaraRadera
  2. Hej igen Frida
    Va kul att höra från lilla F igen!!
    Vill gärna se mer bilder från den fina lägenheten.Grattis Kram m M

    SvaraRadera