måndag 12 november 2012

snabbpyssel

Häromkvällen snabbpyssla jag lite granna, saknar det så mycket just nu. och den här idé fick jag från nånstans ifrån och så gjorde jag om den till LillaF stil:) Min Dymo är en favorit i pyssellådan och är inköpt på Clas Ohlson, kanon kul och enkelt! Men blir lite utav en drog, kan användas på allt så nu när jag har den i Norrtälje (simon fick ta med den i veckan) så kommer hela lägenheten och alla julkort troligtvis bli kryddade med lite snygga stripes;)tänk om tillochmed den här boken blir lättare att läsa med hjälp av mitt nya snygga bokmärke... På tal om att läsa så har jag upptäckt att det här med att se på långt håll inte riktigt är min melodi längre. satt på lektion här om dagen och fick kika på vad grannen skrev för jag inte kunde se vad som stod där framme, skrämmande! sen har Simon utmanat mig att läsa massa skyltar på långt håll och vi har kommit fram till att jag förmodligen ser ganska taskigt... men det är något jag kommer att ignorera en stund till!


kram Frida

4 kommentarer:

 1. Haha skönt att du kan ignorera det synbristen då, jag får ju huvudvärk utan linser/glasögon fast jag bara har pyttelitet synfel. Grymt snyggt bokmärke, du är så inspirerande jämt! puss

  SvaraRadera
 2. haha jag planerar att ignorera det ett tag till iaf;) men kanske får ta tag i det över jul när jag är hemma. tack va kul att höra! ha det toppen, puss!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag funderar på att söka Retail Management till nästa höst men har lite frågor.

  Hur högt är tempot? Är det väldigt svårt eller är det mest att det är mycket att göra eller kanske både och?

  Jag funderar på att bo där första terminen och sedan pendla från Sthlm då jag gärna vill flytta ihop med min kille. Är det skola varje dag oftast? När brukar dagarna börja/sluta? Är det många dagar då man börjar vid 8-9?

  Är det många som pendlar till/från Norrtälje?

  Många frågor men jag hoppas du kan svara!

  Mvh
  Emily

  SvaraRadera
 4. hej emily! va kul att du är sugen på att läsa hos oss, förlåt att jag inte sett detta tidigare! åh så mcket bra frågor som jag gärna svarar på men blev så mycket att skriva här. hör gärna av dig till min mail; melinfrida@gmail.com så kan vi fortsätta prata där, om du är sugen på att hälsa på eller kolla läget så fixar vi det:) mvh frida

  SvaraRadera