tisdag 25 januari 2011

smycken och sleepover

godkväll på er:) Nu har jag suttit och gråtit i ett par timmar i sträck. Först Sofias änglar tätt följt av den hemliga miljonären. Wow! vilka eldsjälar det finns i vårat land och vilka underbara människor. Eftersom femman bjöd på så mycket intressant denna kväll och jag samtidigt hade lovat mig själv att ikväll skulle jag ( var tvungen!) att skapa lite nytt. Har haft pärlorna som legat och kollat på mig i veckor. Så nu var det dags, om jag så fick springa i reklampauserna och producera. Jag åker iväg till Oslo i helgen och jobbar, då kan det vara roligt att ha nått nytt att ha på sig. Jag var i Stockholm med Emelie härom veckan och då var ett besök i pärlshopen givet. Ibland shoppar jag inte så mycket men går dit för att få lite idéer och nytänk. En ny halsbands "tråd" fick följa med hem. Ikväll blev det ett armband och ett halsband. Har fortfarande svårt att fota snyggt och ikväll blev det lite panik för att ni skulle få se nått. Men kanske kan få till nått bättre en annan dag.

favorit armband, har ett vitt sedan tidigare och nu äntligen ett svart.


Strassbollen är underbar!
Ikväll har vi sleepover här hos oss. LillaL har kommit över. Hon sitter här tillsammans med Simon och dom sjunger och spelar gitarr, mysigt! Just nu spelas det Use somebody tätt följd av Somewhere over the rainbow...  Sista önskelåten är  Hallelujah vi får se om jag lyckas;)

Nattinatti, kram Frida

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt med den sleepover! Jag vill också var hos dig och pyssla och sova över! Alltså, armbendet är galet snyggt! lär mig!!!! Puss på världens bästa Frida!

    SvaraRadera
  2. Du er så flink! =)
    Hoppas du hade det toppen i Oslo.
    kram

    SvaraRadera