söndag 9 januari 2011

tubias!

 Nu är vi på gång igen. nytt år, granen ute och jag börjar ladda för våren! Tänk va härligt. Tulpaner, vårsol, resor och härliga sommarkläder. Så fort jag tar ut granen som vi gjorde härom natten så känner jag att en ny tid i lägenheten är här. Men konstigt att man helt plötsligt vill göra om i sovrummet, byta köksbord och stolar. Här kommer Tubias in i bilden. (väldigt internt skämt, jag har väldigt svårt att säga Tobias så använder u istället) stolen jag är sugen på till köksstol heter  Tobias och finns på Ikea. Jag tänker mig ett vitt, rejält träbord alternativ ett stål och betongbord tillsammans dessa stolar. Men egentligen så har vi det fint som vi har det, så jag kanske får behålla det som en inredningsdröm. Känner ni också att ni vill göra om hemma nu när våren är på väg?

bild från ikea.se

Pappa skulle älska den här stolen för hans specialitet är att väga på stolar och denna har lite "gung" i sig. Visst är den snygg? har ju alltid tänkt mig Tolix men jämfört med den så är Tobias nästan gratis. Min idé om ett stål och betong bord kommer alltid bestå. Jag har en ritning och tänker mig betong som skiva och ett underrede i något stål material. Ska bara hitta någon som jag tyda mina idéer.  ha en fortsatt mysig kväll.
kram Frida

2 kommentarer:

  1. Jag kastade ut julen här om dagen och plötsligt fann jag mig själv klickandes på nätet efter nya gardiner och möbler. Men nej, jag ska spara pengarna!

    Flytta till Malmö, här säger många Tubias =) puss

    SvaraRadera
  2. Tubias...hehehe!
    Visst längtar man efter vår nu, jag har börjat få redig abstinens. =/

    SvaraRadera