onsdag 1 december 2010

mera julmys

Dagen blev i stil med vad jag anade. En skön dag då man får gå upp när man vill, tända ljus och mysa till en lång frukost. För att sen pälsa på sig massa kläder och promenera iväg till Norr floristen, min närmsta blomaffär. Där köpte jag lite flera hyacinter, ett vaxat äpple med frost, lite mossa och ett härligt julljus. Sen gick jag hemåt och plantera och pyssla lite mera. Städade även några skåp som jag verkligen ignorerat och som jag var tvungen att göra. (så ni inte tror att jag bara gör roliga saker;)) Nu har jag tagit fram kamerastativet och provat att fota lite. Är så bra med stativet på kvällen annars är det svårt att få det bra, blir lätt sådär grynigt. Jag tog ner jullådan också, inte för att vi har det så juligt men alltid lika roligt att sitta med lådan i knät och plocka upp alla prylar och se vad man har för nånting. Nu trivs jag verkligen och nu är det bara granen kvar, men den får vänta ett tag...

ser ni den lilla röda tomteburken? det är ett ljus som luktar jul:)

brukar alltid göra i ordning ett fat till köket med lite juliga saker. som senap, glöggkannan och lite tomtar.

ser ni det vackra äpplet. jag var bara tvungen att köpa det!

såhär har vi det i fönstret. det är sig ganska likt och granen har ni ju sett. sen har favorit stjärnan kommit fram som jag fått från farmor och farfar.
 ha en fortsatt mysig kväll...
kram Frida

1 kommentar:

  1. AHA! Nu ser ja ju hur du tänkte! men jag fatta inte ett SKVATT när du försökte beskriva! haha super mysigt! vill oxå ha!!!!!
    Kram kram
    L

    SvaraRadera