tisdag 30 november 2010

min granboll!

Min granboll tillsammans med lite egen dekorerade ljus. julmys!

ni skulle se det på riktigt här hemma är så mycket finare "på riktigt";)

Titta min granboll! Nu har jag tjatat om denna granboll hela dagen, med tjejerna på jobbet, Lisa på Elses och Emelie. Här får ni se hur jag tänkte. Jag är super nöjd. Jag köpte en oasisboll på Interflora och lite mera mossa. Jag skar bollen i botten så den kan stå. Sen satte jag fast granen och mossa med grön blomstertråd. Jag avslutade med min favorit just nu: Floristnålar med pärlor! granen har jag fått från mamma eller granarna;)! Dom finns på flera ställen i lägenheten. Mysigt! Hoppas ni har en mysig kväll. Nu ska jag  koka lite lussete som jag köpte på handelsboden i Örebro. Till det blir det lite god mjuk pepparkaka, som  amma har bakat. Jag blev så glad när hon ringde nu och berätta att hon hittat sitt halsband som hon letat efter i flera dagar och ville ha på sig imorgon.

Imorgon är det ledig dag för lillaF, har pysslat så mycket nu så blir nog lite lugnare onsdag. Men lite mer pynt i lägenhet blir det absolut. Ta hand om er och sov så gott, kram Frida

1 kommentar:

  1. Vilken söt liten granboll =) Vi har inte så mycket pynt, mest ljusstakar och stjärnor men det räcker så. Tuva tycker allt sånt är jättespännande, vi får väl se om hon river julgranen hos familjen sen =)

    Jag jobbar på att vi ska flytta till Örebro igen, men om vi gör det så kanske ni har stuckit till Göteborg? Då får ni faktiskt flytta tillbaka om vi kommer tillbaka!
    Förresten, om jag är snygg, vad är du då? Dig törs man ju inte gå bredvid på stan! Gorgious!

    SvaraRadera