tisdag 16 november 2010

pysselkväll

 Ikväll blir det pysselkväll hos lillaF. Jag tänkte göra lite nya tavlor, både 10x10 och 10x40 vi får se om jag får till det. Gjorde så fina kransar på jobbet idag och igår med mossa och frostade bär och ett glittrigt hjärta med spets. Nu närmar sig verkligen julen, härligt! imorgon blir det storstaden tillsammans med bästa lillasyster. Vi ska såklart shoppa men hinna mysa massvis också! Fika, äta och så fika lite till;) hoppas jag hittar lite nytt också, både lite pillidutter och kläder!Lite askar målade med mina nya antikvita färg. roligt att göra fina askar men skulle gärna slippa grundmåla dom...  dessa var med i göteborg och jag tror inte nån följde med hem. Jag tycker dom är fina att ha i grupp annars kan man ju ge bort en ask med nånting fint i eller förvara ljus, band eller annat pyssel i dom.

ha en mysig kväll, nu ska jag spana på vad jag ska ha på mig imorgon, lite klurigt väder just nu. sen blir det till att sitta vid skrivbordet, pyssla och lyssna på lugna favoriter. Lovade mamma att jag skulle koka mig lite te också.

kram Frida

2 kommentarer:

 1. Pillidutter?? Det är bara du som kommer på såna ord! Tycker du kan pillidutta dig till Malmö och pyssla med mig! Jag är så himla ledsen att det inte blev nån resa, dumma SJ!!!

  SvaraRadera
 2. Hej lillaf !!

  Vilka fina burkar o ljus du gjort !!!!!!
  Nu undrar vi bara vad pillidutter egentligen är !!??.....

  Kram M o lilla l

  SvaraRadera