lördag 2 oktober 2010

smycken

 härligt att komma igång med lite produktion:) satt igår kväll och tillverkade lite nya smycken. Det blev mest armband. Men jag gjorde ju ett nytt halsband för någon vecka sen, så det ska ni också få se idag tänkte jag. Lovar att träna på att ta bättre bilder på smyckena, men det är svårt att få till skärpan när det är så smått. Tur att jag gav pappa en fotobok i födelsedagspresent. Ska nog spana i den lite för att se hur jag kan göra för att bli bättre. Alltid roligt att försöka utvecklas och bli bättre! Jag är lite inne i ett sånt flow just nu;) känns bra!
halsband med flätat läderband. Enkelt med stor pärla och smådetaljer.

detaljer...

jag älskar armband just nu. speciellt att göra flera stycken för att sen matcha ihop dom. här är två nya.

Makramé funkar alltid! enkelt och snyggt funar absolut att ha flera ihop, bara dom är lite olika.

Idag ringde moster Maud. Roligt, tyvärr bor hon i Göteborg så man ses inte så ofta. (måste hälsa på snart, jag och Simon tycker om Göteborg mycket, båda två.) Men nu är hon på väg upp till oss nästa helg för det vankas bröllop i släkten. Hon hade en önskan om ett nytt halsband. spännande, fick lite idéer direkt så får vi se vad det blir av det:) Det är roligt för hon vill ha ett som syns och inte är så mesigt! en kul utmaning. när jag är klar får ni se hur det blev.
ha en mysig lördag kväll. Vi ska snart hoppa in i taxin och träffa lite vänner ikväll, god mat och lite gott vin. perfekt lördag kväll... 

kram Frida

2 kommentarer:

  1. Superfina armband!!! Jag vill också pyssla, men just nu har jag varken tid eller råd =(
    kram på dig <3

    SvaraRadera
  2. Anette Hampton5 december 2010 19:00

    Du är så ducktig och jag har sett de vackra smyckena som du gjort till mamma

    SvaraRadera