söndag 24 oktober 2010

söndag

 hej på er:) Nu har jag kommit hem efter en mysig sen lunch hos familjen och ska dra igång lite projekt. Var på Bauhaus idag i hopp om att kunna köpa färg i större burkar än tidigare. Gick sådär men tillslut fick vi lite experthjälp och  jag fick min färg! härligt, sen har jag laddat med mer pyssel från Panduro på marieberg:) Hela vägen hem var jag så laddad att komma igång och nu sitter ja här helt tom i huvudet och lyssnar på lugna favoriter i hopp om att komma på nån riktig bra, ny idé... var inne en snabbis på nicepresenter.se där jag bara gick runt och spana in allt fint, och fick med mig ett nytt magasin hem, JUL... galet, men ack så mysigt.

Då bjuder jag också på lite julstämning idag tänkte jag. Gjorde dessa tavlor här om veckan men tycker att de är så mysiga och kan passa året om så jag stämplade inte god jul utan istället Crea Diem. Känner mycket för de orden, mer än Carpe Diem faktiskt. För jag tycker det är så vackert och tänkvärt, skapa din egen dag.

 Hörde nu på radion att filmen vid din sida går på tv ikväll så jag ska nog övertala min man att kolla på den med mig, söndagsmys;) Riktig gråtfilm men så bra...
kram Frida

2 kommentarer:

 1. Vilka underbara tavlor Frida!! Är det något du tar med och säljer på Julmarknaden månne??? ;o)

  Hoppas ni får en skön och mysig söndagkväll. Jag hade tänkt åka och träna på gården...men har jobbat hela helgen och saknat familjen så mycket så jag tror jag blir hemma och myser med dom istället...träna kan man göra en annan dag ;o)

  Kram Lovisa

  SvaraRadera
 2. Alltså Frida! Vet du vad du har gjort???

  Du har fått mig att börja experimentera med canvastavlor och akrylfärg! Du är livsfarlig! Tänkte stämpla på dem lite som du har gjort fast inte likadant, hoppas det är okej. Du inspirerar mig alltid!

  Nyss plockade jag fram deep edge och färger och Kristian bara stirrade på mig,"ska du måla?" Varför då? Till vem? Han vra helt chockad, och jag med=) Vi får väl se om jag också kan göra tavlor =)kram

  SvaraRadera